Välkommen till Imprint

Vi tycker att alla borde kunna ha  en visuell identitet som lämnar ett intryck.

Låt dina kunder veta att du bryr dig om ditt brand så kommer dom lita dig med deras.

Imprint är en produktionsbyrå med fokus på branding och visuell identitet. Vi tror att första intrycket är avgörande för huruvida en person kommer bli en kund eller ej. Därför vill vi hjälpa bolaget med just detta intryck. Små och medelstora företag har inte alltid råd att gå till de största reklambyråerna och det är vi kommer in i bilden. Vi kan kanske inte göra allt som en stor byrå kan göra, men vi kan hjälpa dig att göra ett intryck på din blivande kund.

Imprint är grundat av två vänner. Edward är den kreativa typen och studerar marknadskommunikation i Stockholm och har fyra års erfarenhet av att jobba proffessionellt som grafiker. Iiro är den businessinriktade typen och studerar och jobbar i Helsingfors. Vårt bolag är baserat i Helsingfors, men vi kan jobba varän vi är. Vi talar svenska, finska och engelska flytande och tillsammans klarar vi t.o.m. att jobba på tyska och franska.

Priset för vårt arbete är flexibelt och baserar sig alltid på basis av projektets storlek och arbetsmöda.

Det här har vi att erbjuda

Företagsidentitet

Ett nytt företag behöver alltid en logo. Troligen också visitkort, ett färgschema, ett urval av fonter och kanske några anpassade påsar eller ifall det är en restaurang kanske några menyer. Om ni är ett företag som just håller på att etableras, eller om ni är ett bolag som är redo för en omprofilering – hör av er.

Webbdesign

På tal om intryck, så är ett företags webbplats ännu oftast det som en potentiell kund stöter på först när den söker efter ditt företag. Så se till att den ser bra ut. Genom att utnyttja WordPress plattformen så kan vi enkelt skapa stiliga hemsidor som inte bara är enkla att använda för era kunder, utan också enkla att uppdatera efter att vi lämnat över sidan åt er.

Digitalt & Printmaterial

Har du en reklam eller realisationskampanj du skulle villa läga ut i en social media kanal eller behöver ditt företag en flyer eller broschyr, men du saknar kunskapen att skapa den? Inga problem, vi kan göra det för dig.

Det här har vi skapat

Säg hej!

contact[a]imprint.fi

or

Edward Hultin

Creative
edward.hultin[a]imprint.fi

Iiro Salonen

Business
iiro.salonen[a]imprint.fi